GOVERN DE PROGRÉS

És com es defineixen ells mateixos els que formen l’actual gobierno de españa. Es defineixen així perquè segons ells són d’esquerres(!), i perquè uns diuen que són socialistes(!) i els altres post-comunistes(!), però i sobretot molt “progres” i molt “guais”.

Com a demostració bén fefaent de la congruència d’aquestes consideracions, els uns i els altres perden allò que tenim al capdavall de l’esquena per reverenciar el rey borbó i valgui com a mostra només aquest botó.

D’altra banda, aquell personatge tan poc consistent que és el cap del gobierno en qüestió es vantava en campanya electoral de controlar la fiscalia, la mateixa que ha tingut una reacció repugnant respecte a l’aplicació de l’article 100.2 del reglament penitenciari a Jordi Cuixart; també com a cap del seu gobierno hauria de tenir un cert control sobre les forces policials, per exemple les que aquest vespre han identificat els assistents a la concentració en favor del Dani, el noi madrileny pres des de fa tres mesos per protestar per la sentència dels presos polítics catalans.

Govern d’esquerres?, govern de progrés?. Retorçament del llenguatge.  I els canvis que opera poder-se col·locar com a ministre!.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s