ROÏNESA

La que ha demostrat avui el senyor Asens dels comuns dient que el President Torra actuava seguin “interessos partidistes” i que com a President tenia “data de caducitat”.

Jo li vull dir al senyor Asens que al President Torra segur que se li poden retreure com a tothom, moltes coses, però precisament no la d’actuar per “partidisme” ja que des del primer moment ha estat una persona que, per dir-ho col·loquialment ha anat per lluire, resultant tant o més incòmode per als de la seva pròpia bancada com per als adversaris polítics més abrandats, entre ells els del partit de vostè.

Pel que fa a la data de caducitat, el President Torra ho té perfectament clar ja que a diferència de la immensa majoria de polítics professionals, se la va posar ell mateix quan va accedir al càrrec i aquest és un exemple que malauradament no segueixen ni seguiran ni vostè ni la majoria dels seus correligionaris (i tampoc de les altres formacions polítiques) i que honora la seva figura.

El President Torra és una persona preparada, educada i cortès, coses  que al meu modest entendre el situen a anys llum de la gran majoria de personatges que voleien per la política i la parasiten, malauradament pel país.

Al senyor Asens, si vol retreure coses li diria que comenci pel seu cap de files al Congreso, que de blasmar del borbó i tot el que hi havia al seu voltant, ha passat a reverenciar-lo, callar, assumir un ministeri poc més que simbòlic i una vicepresidència dil·luida i acotar el cap per continuar viu en la política i clar, vivint-ne.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s