MISÈRIA POLÍTICA

És la que va exhibir ahir l’estat español posant controls a la sortida cap a la Catalunya Nord amb la única intenció de molestar i retardar l’accés a Perpinyà. L’acció va provocar retencions kilomètriques que van fer que l’acte s’hagués de retardar una hora per facilitar l’arribada a molts dels que hi van quedar atrapats, malauradament van aconseguir el seu propòsit en més de cent autocars que no van poder arribar a temps.

L’estúpid control de “las fuerzas y cuerpos de seguridad del estado”, pel que ha transcendit, va durar fins que el conseller Buch va trucar a la delegada d’españa a Catalunya queixant-se de la situació.

Preguntes: realment la senyora Cunillera és tan (no poso el qualificatiu, no fós que…) per haver ordenat el control?; van les tals fuerzas i etc. per lliure?; el seu càrrec té poder executiu o es limita a fer de majordoma de la masoveria?; va haver de demanar permís als seus caps de Madrid per poder ordenar deixar de molestar a la bona gent que pretenia anar a Perpinyà?; per cert, la tal senyora està desapareguda i no se li ha sentit dir ni ase ni bèstia al respecte.

Fa pocs dies que vaig escriure que españa va costa avall i sense frens. Això n’és una mostra més.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s