NO HI CREC

I ja ho he dit i escrit aquests dies passats. En aquesta taula de negociació no hi crec, entre altres coses, perquè ningú dels que s’hi asseuen hi creuen ni remotament i només hi van per les operacions d’imatge adreçades a les respectives parròquies polítiques i mediàtiques, però tampoc no hi tinc res en contra, ben al contrari, estaria molt content si en sortissin bons acords per Catalunya!.

Dit tot això, entenc perfectament que hi hagi molta gent que no cregués en l’acte que dissabte passat es va fer a Perpinyà, fins i tot que no hi cregués en absolut, el que no entenc és que en blasméssin i intentéssin menystenir-lo i que, fins i tot ara passats uns quants dies, encara en diguin penjaments.

No veuen aquesta gent que l’èxit de la convocatòria els dona una força negociadora enorme?, no veuen que el dia de la pròxima reunió de la taula en la que ells diuen creure, en el moment d’obrir les carteres per posar-se a parlar posaràn damunt la taula dos-cents mil arguments més dels que haurien portat?.

Resumint-ho: què no faríem si anéssim units?; la única vegada que hi vam anar van tremolar els fonaments de l’estado español. Per cert, a Perpinyà, entre altres coses també es va crida amb força: unitat!.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s