MENTIDERA

La senyora Marta Pascal, fa dos anys i mig em va mentir, a mi i a tots els assistents que hi havia a la Sala d’Actes d’un dels centres culturals municipals del meu poble, i a més ho va fer de manera descarada.

La senyora Pascal havia vingut convidada a un acte preparatori del referèndum de l’1 d’Octubre, un de tants i tants dels que es feien en aquells moments.

Acabada l’exposició que va fer, es va obrir un torn de preguntes i jo recordo perfectament la pregunta que li vaig fer: “si l’1 d’Octubre fem el referèndum -que el farem- i el guanyem -que el guanyarem-, què faran vostès?”, i ella impertèrrita em va contestar davant d’un centenar de persones: “n’aplicarem el resultat”.

I ara corre pels carrers del país com  a defensora convençuda de l’statu quo, i intrigant per crear algun nou partit que contribueixi a perpetuar la dependència de Catalunya envers españa.

Ja sé que el que acabo d’explicar és una anècdota insignificant, però com que la pregunta li vaig fer jo i la resposta me la va adreçar a mi, em veig legitimat per adreçar-li el qualificatiu que titula aquest escrit.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s