VÈS PER ON

Necessitaven desesperadament un motiu, un argument, una excusa, i vès per on els ha vingut de la mà dels “malditos virus chinos” com els ha batejat el segon de bord dels feixistes de Vox!; ara potser ell i d’altres passaran a nomenar-los “benditos”.

El gobierno de españa ja té el que volia: el control d’interior, sanitat, defensa i transports; o sigui que els Mossos, un dels seus objectius més preuats, passan a estar (més) a les ordres directes del sinistre Marlaska.

Si, ja sé que això és per quinze dies i si s’ha d’allargar el gobierno haurà de menester el vist-i-plau del congreso, vist-i-plau que obtindrà sense cap mena de dubte, i si ho han de tornar a allargar ho faran, i al final s’oblidaran de retirar les mesures especialment pel que fa a Catalunya, que és el que a ells els importa perquè pel que fa a la resta de “comunidades autónomas” els rellisca i a les pròpies tals també (mentre els partits puguin mantenir les corresponents menjadores). Com que també han assumit Sanitat, l’inefable ministro Illa es preocuparà de continuar destrossant-nos el sistema sanitari. També ho podien fer abans, però ara amb la coartada de la “Seguridad” ens enviaran l’exèrcit a fer el fatxenda per les cantonades  per així acollonir el personal i esborrar pensaments de llibertat. Queda Transports per controlar (més) i desmanegar aeroports, ports, trens i carreteres.

Després d’aquesta acció concreta vindran tots els mitjans de comunicació, opinadors, tertulians i fauna diversa d’allà que ho beneïran des del primer moment i els d’aquí que de primeres es faran una mica els reticents per acabar en uns quants dies beneïnt-ho tant o més efusivament que els altres.

Per tant, s’ha acabat la (poca) autonomia que teníem, ens l’han pres a plena llum del dia per una circumstància que fa una setmana no podien ni imaginar i no ens la tornaran.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s