SI ELS FEIXISTES T’APLAUDEIXEN

Potser que et miris bé el que has fet. I això va pel pintoresc i risible (si no fos pel que significa per Catalunya) discurs del senyor Sánchez ahir el vespre després de no sé quants ajornaments, és de suposar perquè no devia saber com posar-s’hi.

Aquest discurs no va oferir cap solució al problema que tenim tots al damunt, però això sí, posa en marxa una nova i rotunda re-centralització de “l’estado mas descentralizado del mundo”, i això va merèixer l’aplaudiment d’un personatge tan allunyat de la democràcia com el cap de VOX de manera ben explícita: «Val més tard que mai. Celebro que una vegada per totes el govern s’hagi decidit a adoptar algunes de les mesures que estem reclamant… unitat nacional, estat d’alarma, centralització dels recursos de l’administració per lluitar contra la crisi i paliar les conseqüències econòmiques. Mantinc la meva oferta a Pedro Sánchez per tal que compti amb el suport de VOX per escapar del xantatge de comunistes i separatistes…».

Que el discurs no anava del virus i les seves conseqüències queda ben palès no tan sols pel fet de que el vice-president del gobierno es va saltar alegrement la quarantena derivada del fet de que la seva dona va donar positiu de COVID19, si no també perquè el president del tal gobierno també té la dona infectada i allí estava ell de cos present. Tot plegat molt coherent.

I parlant de coherències, la senyora Colau, tan esquerranosa i guai ella, s’ha afegit a aplaudir amb les orelles en Sánchez com si fós (ella) un Abascal qualsevol. Ja diuen que els (suposats) extrems es toquen.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s