SI N’HI DEU HAVER

De porqueria sota la catifa!. Només en 24 hores el rey dels españols ha reconegut saber que el segon beneficiari d’un dipòsit de 65MM€ (res, quatre rals) era ell i ràpidament ha “acomiadat” son pare, el deixa sense sou, pobret!, i diu que renuncia a la seva herència.

Tenint en compte que una prestigiosa publicació nord-americana fa un temps li atribuïa al senyor emèrit una fortuna al voltant dels 2.000MM€, està clar que aquests 65MM€ són allò que col·loquialment nomenem “la xocolata del lloro”. També és clar que per estalviador que hagués estat el nomenat “campechano” durant la seva vida diguem-ne “activa”, a partir del seu sou com a rey dels españols no ho podia haver arreplegat mai. D’on ha sortit aquest dineral?, ai!, perdó, que diuen que això no es pot preguntar.

I la renúncia a l’herència?; primer, segons diuen els que hi entenen força més que jo, a l’herència no s’hi pot renunciar fins que el nomenat causant no hagi mort; segon, en el testament de l’emèrit no hi podran figurar diners o béns del tipus que sigui que no haguéssin estat adquirits legalment, declarats, i se n’haguessin liquidat  els impostos corresponents; per tant l’herència diguem-ne legal o formal del futur causant probablement no siguin més que quatre títols i drets sense cap gran valor -al seu nivell, clar-, i la resta siguin uns codis de comptes opacs a llocs més opacs encara o la clau i la combinació d’una caixa forta amagada al fons d’un tètric soterrani; tot això apuntat a un bocinet de paper anònim.

Vergonyós aquest nou intent d’aixecar-nos la camisa, i ja en van molts.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s