UN ESTAT CONTRA UN PAÍS

O españa contra Catalunya. Fa molts anys que ha estat així, des de’n fa més de tres-cents.

Per això ahir, el paio aquell (amb el que va fer el nomeno així per no dir-li coses pitjors) que surt cada dia a donar “el parte” envoltat de militars (perquè no de metges?), va dir que entre Madrid i Catalunya tenien el 56% d’afectats pel virus de tot españa, obviant que Madrid en té el 43% i Catalunya el 13%, per tant va mentir, mentir amb tota la mala intenció del món; va mentir per amagar la seva incapacitat de gestió i la seva indigència moral, però també va mentir, premeditadament (dades escrites), per perjudicar la imatge de Catalunya i els catalans.

Aquest estat a més, va fer declaració de l’alarma al mateix temps que recentralitzava brutalment competències amb exhibició de militars d’alta graduació multicondecorats, què hi pinta aquest personal en aquest tema?; no han vist el que va fer la senyora Merkel?: recomanar, i deixar-ho a la mà dels governs dels lands!, però clar la seva obsessió  no és pas la malaltia que en el fons els rellisca, és la refotuda i sagrada unidad de la (seva) pàtria. D’altra banda no tanquen Madrid, i no permeten que tanquem Catalunya quan si que ho permeten, i me n’alegro, per a les illes i ho fan (malament per variar) amb l’estado.

Hi ha un altre matís que només la idea els provoca malsons: que es podés demostrar que els catalans solets manegen millor una crisi com aquesta que no ells amb tota la potència de l’estat al darrera; com tots sabem això ja va passar amb els atemptats de l’Agost del 17 i encara no ho han paït.

Tan estan contra Catalunya i els catalans, que fins i tot els seus esbirros de les porres, les pistoles i els canons enlloc d’ajudar (tampoc cal, gràcies) es dediquen a boicotejar-nos incautant, requisant, bloquejant o robant -què és si no agafar alguna cosa que no et pertany?- material sanitari comprat pels nostres hospitals i d’urgent necessitat. Això pot provocar, ho saben, entorpiment en el servei; pot provocar, ho saben, més infeccions; pot provocar, ho saben (ho desitgen?), més morts.

Tot això, a més, de la mà d’un gobierno d’esquerres(?), progressista(?) i no sé quants adjectius buits d’aquests que avui en dia es fan anar amb tanta abundància. Iceta, Albiach, Colau, Iglesias, Granados, i tota la resta de patums esquerranes-guais-progres, que hi sou?, que ja us està bé?.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s