VIRUS PER A TOTHOM

Això és el que va decidir españa arrel de la gravíssima crisi sanitària que ens ha caigut al damunt.

El Govern de Catalunya, va aïllar la conca de l’Òdena i va proposar l’aïllament de tot Catalunya. Mesures equivalents a les que va prendre Itàlia amb el Nord tan aviat com es va veure la gravetat del brot que patien, i com havia fet la Xina amb la zona on va començar tot.

Què va fer el gobierno de españa en veure el gran brot de Madrid?, no va fer res, res de res; ni aïllar Madrid -i encara no ho ha fet ni sembla tenir intenció de fer-ho-  ni permetre el tancament de Catalunya -tampoc sembla tenir intenció de fer-ho-. És una versió moderna i macabra d’allò del “café para todos” de la tan alabada transició política dels 70’s; moderna perquè es produeix quaranta anys més tard i macabra perquè vol dir “virus -mort- para todos”.

Són així, no hi poden fer més, el seu orgull (“hidalguia” en diuen ells) mal entès no pot assumir que la seva capital, el centre del món mundial sigui el lloc més infectat de l’estat; tampoc poden assumir que una “autonomia” com és Catalunya per ells, pugui prendre les seves pròpies decisions i demostrar que ho pot fer millor sola que no pas sota la mà de l’estat (no és tan lluny l’Agost del 17, que encara no han paït!).

Lo del cafè pot sonar fins i tot a broma perquè allò només era política, però ara són vides, moltes de perdudes, moltes de destrossades per la situació. Potser algun dia algú mirarà de demanar responsabilitats a aquesta gent.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s