PERSONATGES BUITS

I perversos. Em refereixo al rey dels españols i al seu cap de govern. Són dos personatges increïbles, però en el sentit de que quan apareixen, sempre se’ls veu falsos, buits, sense la més mínima empatia amb la gent que els pugui estar escoltant o veient.

I a més són perversos, el rey, que viu a cos de tal a la nostra esquena, només apareix per donar lliçons, engegar les seves, que ho són, “fuerzas armades” contra els catalans, o fer discursos buits com el d’aquesta setmana per la pandèmia, apart de que, tan “preparao” com diuen que està, algú li hauria d’haver ensenyat a aguantar-se els pets com diuen al meu poble o, traslladat a les situacions de les que parlo, d’una banda a aguantar-se els cabrejos, quan algú manifesta alguna cosa que no li fa el pes, o per l’altra contenir les simpaties exagerades amb segons quines amistats poc recomanables (com ha fet amb el cap de VOX). Ah!, i de la corrupció familiar de la que, dit sigui de pas, n’és beneficiari… mande??.

I l’altre?, el president del gobierno vull dir; doncs és un paio que canvia el discurs segons li convé (bé això ho fan tots els polítics), que sempre empra un to d’alumne d’escola de declamació tronada, encartronat, que diu ser d’esquerres i fa polítiques que podria signar l’inefable Rajoy per no dir el sinistre Aznar i que ha demostrat abastament ser una perfecta nul·litat a l’hora de gestionar problemes reals com el que ara tenim tots al damunt, en bona part agreujat per la seva incompetència i espanyolisme irredempt.

Això és el que hi ha al pont de comandament de l’estado español; encoratjador, eh?.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s