QUATRE MIL

Una xifra, una xifra com tantes, pot semblar molt gran o molt petita, depèn del moment, de la perspectiva, de la circumstància.

Aquesta era la xifra de mascaretes de protecció vital que esperava rebre l’Hospital d’Igualada, “zona zero” que diríem ara de la pandèmia per coronavirus que estem patint a Catalunya.

Les mascaretes eren a Madrid, retingudes des de dimecres passat per raons polítiques que es veu que només entenen els buròcrates d’allà i qui sap si també aquella gent tan mudada i carregada de medalles i “ardor guerrero” que surt cada dia a donar el “parte”(*).

Doncs bé, avui les mascaretes han arribat a Igualada; set dies tard!, mentrestant hi ha hagut gent treballant sense la deguda protecció. Desitjo de tot cor que ningú no s’hagi infectat, entre altres raons perquè qui s’hagués infectat serien persones que no saben, ni en aquestes circumstàncies volen saber, de política.

Posem-nos en lo pitjor: si s’hagués infectat algú i morís per aquesta manca de mascareta, qui en seria el responsable?, n’hauria de respondre davant la justícia?, així hauria de ser però ho dubto.

(*) Avui m’he obligat a veure la roda de premsa, el “parte” vaja. Esperpèntic. I no dic res més.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s