GUARDIOLA, MESSI, ALTRES

Situacions com la que estem vivint retraten molt com són les persones. En poques hores hem vist diferents reaccions a la crisi. Les millors i les pitjors.

Una, per exemple, és la del que segons el seu JEMAD (el títol sencer és molt llarg), és el “primer soldado de españa”, que va tenir la generositat de posar al servei del país per, dintre del seu discurs soldadesc “combatre el virus”, la seva guàrdia personal, un cos militar especialitzat en anar sempre molt mudats per retre honors al seu cap i convidats varis. En moments així com més mans ajudin millor (sempre que no destorbin, clar), però potser algú li hauria de dir a aquest home que com a gest no “cola”, que tenim molt clar que la seva generositat no és tal: aquesta gent que “cedeix”, que jo sàpiga la paguem els contribuents, per tant…, gràcies per res.

D’altra banda, a més dels milers i milers de persones que s’han llençat a col·laborar de tota manera, fent mascaretes, imprimint en 3D, anant a comprar per gent vulnerable, etc., en les darreres hores hi ha hagut dos personatges emblemàtics de l’esport que han fet sengles donacions de 1M€ cadascun, en Pep Guardiola i en Leo Messi; d’acord, si ho han fet és perquè poden, però també n’hi ha molts que poden i no fan res o directament ens aixequen la camisa (veure el paràgraf anterior).

Agustí Vilella Guasch

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s