INEPTES I MEDALLES

Pedro Sánchez, Salvador Illa, Arantxa González, Fernando Simón, Fernando Grande-Marlaska, Maria Jesús Montero, Margarita Robles, no sé quants més i… els de les medalles.

Cada dia, qui vulgui, pot veure les rodes de premsa on es fa palés que qui mana, qui mana de debò, no són els diferents ministros i ministras, qui mana de debò són els de les pistoles i les porres.

I així els (ens) va. Aquesta gent no sé si del seu ram en saben gaire, però el que està clar és que de gestionar una crisi sanitària, ni idea. La prova més contundent i surrealista és el medallat que més sembla manar, que engega, continua i acaba les seves intervencions amb un vocabulari militar que, si no perquè la situació és tan greu, faria riure de debò.

Si mirem cap a la banda dels “civils” el panorama és desolador: el Pedro Sánchez fent discursos buits amb aquell to declamatori de mal actor de companyia “de provincias”; Salvador Illa que sembla un pop en un garatge fent dia a dia gal·la de la seva incompetència total; Arantxa Gonzàlez reconeixent que van comprar els 650.000 tests dolents perquè “eren una ganga”(!); Fernando Simón, que després d’haver-lo vist manta vegades, jo el definiria com a “peculiar”; Grande-Marlaska, sinistre; Maria Jesús Montero, descarada i incompetent; Margarita Robles “guerrera” fora de lloc i de temps i aquí n’hi podem afegir no sé quants més.

Doncs això. Aquest és el panorama. No especialment encoratjador.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s