DIFERENTS

No vull entrar en si millors o pitjors, però diferents, sí. Em refereixo a les polítiques españoles i a les catalanes. Veig comparèixer la Consellera Budó i veig una senyora seriosa, vestida de senyora seriosa, i parlant com una senyora seriosa; veig comparèixer la Ministra Montero i veig una senyora descarada tirant a poca-solta, vestida (i pintada) de senyora descarada tirant a poca-solta i parlant com una senyora descarada tirant a poca-solta.

El mateix em passa quan comparo qualsevol altra Ministra del Gobierno de Madrid amb qualsevol Consellera del Govern de la Generalitat. Jo diria que una sola d’aquelles gasta més en vestits, perruqueria, i maquillatge que les d’aquí totes juntes. Fins i tot la Ministra de Defensa amb fama d’austera surt sempre molt més “engalanada” que qualsevol de les seves col·legues catalanes.

Que ningú vegi posicions o actituds estranyes on no n’hi ha, he agafat com a base de comparació les dones dels dos governs perquè els homes, llevat de raríssimes excepcions, som més uniformes en el vestir i per tant aquestes comparacions serien més difícils.

Repeteixo que no entro en si són millors o pitjors, i tinc clar que la manera de vestir-se o arreglar-se no té res a veure amb les capacitats de cadascú, home o dona; però són, o sóm, diferents.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s