FUNCIONEN

Em refereixo als mètodes mafiosos. Les amenaces amb la boca petita, com si no anessin per a qui van, com si només es digués de passada…

Un tal Casado va dir al President del Parlament: “..té fills petits, sap el que li va passar a la seva predecessora, ell sabrà què ha de fer…”.

Aquesta setmana d’aquell tribunal nomenat “supremo” en va sorgir una amenaça anònima (un whatsapp sense signar!!) amenaçant amb procediments per prevaricació els funcionaris de presons que atorguessin als presos polítics catalans permís per confinar-se a casa mentre durés la pandèmia del coronavirus.

La del tal Casado va funcionar perfectament, el President del Parlament Sr. Torrent va quedar totalment “desactivat” dels del minut zero del seu mandat.

La de les togues supremes també ha funcionat com oli en un llum: les Juntes de Tractament de les presons catalanes han decidit que d’aquesta disbauxa de que els presos polítics fessin el confinament a casa seva, res de res; de pas, i perquè no es vegés massa el llautó tampoc ho podran fer altres presos en la mateixa situació.

La propera vegada un i/o altres faran servir allò de les pel·lis de “sabem on vius”, o “sabem a quina escola van els teus fills”?. Sicília?, Calàbria?, Xicago?, Marsella?, i ara!, españa, això passa a españa!, i als més alts nivells polítics i judicials de l’estat.

Repugnant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s