DISFRESSAR-SE

Vivim una situació dramàtica. La gent estem confinats a casa, no hi ha gairebé ningú pels carrers, hi ha gent que s’avorreix, però hi ha uns col·lectius que no poden ni quedar-se a casa ni avorrir-se. Han d’anar cada dia a treballar perquè els altres ens podem estar a casa i fins i tot avorrir-nos.

Hi ha els de les botigues de menjar i supermercats, els transportistes, serveis bàsics, les nostres Policies i molts que em deixo, però per damunt de tots (i que em perdonin els altres col·lectius) hi ha els sanitaris, que quan arriben a la feina han d’atendre gent malalta, gent greu, gent crítica, gent que necessita la seva ajuda, i que malgrat que els poden transmetre el maleït virus i que no disposen, ni molt menys, de les mesures de protecció necessàries, fan el que han de fer; molts d’ells s’han infectat, alguns ja han mort però això no impedeix que estiguin al peu dels llits dels malalts.

Hem vist imatges de com es vesteixen (o més aviat de com s’haurien de vestir), des dels peus fins al cap, per protegir els malalts i per protegir-se ells i els seus entorns familiars; no hi ha prou material i aquestes imatges són més un desig que una realitat però malgrat tot ells són allà i hi seran vagin com vagin les coses.

Dit això també hem vist altres imatges molt menys edificants, hem vist gent disfressant-se per sortir a la tele!. Ahir, el “primer soldado de españa”, va sortir ridículament disfressat amb roba militar de camuflatge per assistir no-sé-on a fer una arenga buida i tronada, no van dir si havia aparcat el tanc mata-virus a la porta; això és, amb tot el respecte pels pallassos, “una pallassada”, una manca de respecte total no ja al metge o a l’infermera que es juguen la vida cada hora que són als hospitals, també a la gent dels súpers, als farmacèutics, o als repartidors que fan la seva feina amb tot el risc del món.

Si no se’n dona vergonya, és obvi que no en té (de sentit del ridícul tampoc).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s