ACTUAR PER DELEGACIÓ

Per delegació es pot fer gairebé tot: comprar, vendre, llegar, heretar, comparèixer davant molts estaments i administracions; fins i tot, en una vessant més macabra, hi ha gent que delega en altres treure la vida a terceres persones.

Amb la pandèmia que que ens afligeix, hi ha hagut recomanacions a tots els nivells demanant l’excarceració (temporal) de totes les presons del màxim nombre de presos possible per protegir tant els que anessin cap a casa i els que es quedessin a dintre; fins i tot, amb la reducció de la densitat, els funcionaris estarien més protegits.

Llavors hi ha hagut unes inexplicables(?) pressions i amenaces als funcionaris de les juntes de tractament (no sé si és el nom correcte) per fer que segons quins presos no sortissin i, a més, perquè no es vegés massa el llautó, dels centres en els que hi ha els “segons quins presos” tampoc en sortirà cap dels que ho haurien pogut fer si no hi hagués hagut els “segons quins”.

Delegació d’una feina macabra a un virus?. Hem de suposar que si s’infecta algun pres fora dels “segons quins” o fins i tot algun funcionari, serà considerat com un dany col·lateral?.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s