MASCARETES

Les mascaretes com a producte comercial gairebé han desaparegut i costa molt de trobar-ne. Llavors ha sorgit l’esperit de la nostra gent i hi ha moltíssimes iniciatives per fer-ne artesanalment i repartir-les pels llocs ón poden ser més necessàries.

Una d’aquestes iniciatives és la posada en marxa per l’ANC: l’entitat independentista ha engegat la campanya “Un milió de mascaretes” en la que una part de la distribució es fa via les AT’s locals.

Aquestes AT’s reben el material des de la central de Barcelona, s’en fa el muntatge a través de xarxes de voluntariat (sempre el voluntariat), i finalment les mascaretes muntades es fan arribar a títol gratuït a Residències d’Avis, llars d’acolliment, i altres entitats que les necessiten.

A Cambrils vam rebre el material per muntar 1.000 mascaretes, i gràcies a una bona colla de persones que individualment o a través del grup “Costureres Solidàries” que es van posar a cosir-les, en poques hores estaran llestes i s’entregaran a llars d’avis del municipi. S’ha de destacar la col·laboració total rebuda de l’Ajuntament per facilitar moure el material des del punt de rebuda fins als domicilis on se n’ha fet el muntatge i posterior trasllat a les entitats destinatàries.

Vull fer dos comentaris al respecte d’aquestes mascaretes:

En primer lloc per diferents comentaris que m’han arribat o he vist o sentit a través de les xarxes en el sentit: que vès quina rucada, quines ganes de perdre el temps, són mascaretes casolanes i la seva protecció és petita…, jo he fet uns números molt rudimentaris, i si amb aquest milió de mascaretes estalviem mil contagis i si amb aquests mil contagis s’estalvia una (si, una sola) defunció, haurà pagat la pena?; jo, que potser em conformo amb poca cosa, diria que sí, no sé aquesta gent.

En segon lloc, i agafant el fil on deia que hem tingut tota la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, he de dir que, ni molt menys ha estat aquesta l’actuació de tots els Ajuntaments, perquè?, potser perquè l’ANC és una entitat independentista?, si és així jo només els diria una paraula: miserables!!.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s