UN DIA MENYS

Ja falta un dia menys!; sembla estrany però ja s’han escolat més de tres setmanes d’aquest confinament per protegir-nos del maleït virus. Com diu el tòpic i és veritat, quan tot això s’acabi res no serà igual, hi haurà hagut un abans i un després.

Veient els barroers intents españols de re-centralitzar-ho tot, la pèssima gestió de la crisi sanitària que haurà costat moltes vides, les esperpèntiques rodes de premsa amb gent carregada de medalles, l’exèrcit “apatrullando” el centre de Pamplona amb l’himne a tot drap, les decisions tardanes i equivocades, els impediments posats perquè la Generalitat actués sense traves, les amenaces mafioses del TS, i tantes més, hi ha una cosa que haurà de continuar corregida i augmentada.

Aquesta cosa és el nostre camí cap a la independència. Catalunya no pot estar més a les mans d’un estat que la vol anorreada, que li ha impedit prendre decisions, que li ha retardat la recepció de material bàsic, que li ha negat la possibilitat de confinar-se, que juga brut fins i tot amb la salut dels presos polítics i dels funcionaris de presons, que fa fer al seu exèrcit numerets inútils perquè el veiem i ens espanti.

Per tant, el mateix dia de retorn a la vida més o menys normal, mans a l’obra i continuem la nostra lluita amb força renovada fins aconseguir l’objectiu. Ànims que ja falta un dia menys per tornar-hi. Cuidem-nos molt que ens necessitem tots i en plena forma!.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s