“LO DECIDE ESPAÑA”

L’inefable ministro Illa (aquell que sempre surt amb cara de “i a mí  què se m’hi ha perdut aquí?”) va dir ahir que al respecte de que els petits puguin sortir a passejar de tant en tant, això “ho decide españa”, el “mando único” vaja, o sigui que això és responsabilitat seva.

També “ha decidido españa” en els seus respectius moments negar el tancament de Catalunya; no haver confinat Madrid; haver fet el confinament total tard; aixecar-lo massa aviat; centralitzar les compres de material sanitari amb els retards i disfuncions que això ha representat; comprar tests a preu de “ganga” -ho va dir una ministra-; comprar i repartir mascaretes defectuoses; posar l’exèrcit al carrer; permetre que els seus representants compareguin diàriament per dir, començant pel preceptiu “sin novedad”, des de que “cada dia es lunes” fins a vantar-se d’haver recuperat trenta quilos de cítrics; aplicar i intentar impedir de que se n’apliqui d’altre, un sistema de recompte de defuncions irreal per la senzilla raó de que així en surten menys; tot això i altres coses amb les que podríem omplir unes quantes pàgines ho ha “dedidit españa”.

Totes aquestes aquestes decisions, la major part preses amb criteris més polítics que tècnics, poden haver costat morts, probablement molts morts. Ho ha “decidit españa”, per tant, és responsabilitat d’españa, eh que si senyor ministro Illa?. Que quedi ben clar doncs.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s