NO SOM  RES

Per als polítics no som res, res de res. Des de sempre ha estat igual, però potser no s’havia manifestat mai amb tanta cruesa com ara, amb la pandèmia que ens castiga.

Se’ls en refot la gent, el país, la independència, la inacceptable humiliació a la que constantment és sotmesa Catalunya per part del gobierno de españa. Repeteixo, se’ls en refot.

Si comencem pels directament enemics del nostre país no cal dir gaire cosa, ja sabem el que des de sempre han volgut partits com el PP i C’s: directament la desaparició de les nostres llengua i cultura i la total submissió de Catalunya; ara s’hi sumen els del PSOE (PSC?), amb l’Iceta i la Cunillera fent declaracions esperpènticament submises als amos de Madrid per no mencionar la Granados parlant en castellà al nostre Parlament!, cal recordar per la vergonya (en tenen?) de tots aquests personatges tants i tants noms il·lustres que van treballar per Catalunya sota aquestes sigles?; pel que fa als Comuns, em sembla que una sola pregunta pot definir la seva postura política: quant de temps trigaran a parlar en castellà al Parlament?; si passem als “nostres” el panorama continúa ben galdós: els d’ERC fa temps que semblen gallecs perquè ningú sap si pugen o si baixen i per a mostra Rufián, Torrent, Tardà, etc.; i per arrodonir el quadre els de JxCat, PDCAT o com es diguin, amb gent com el Ferran Bel, la Marta Pascal o el David Bonvehí, com per fer-los cas, i amb l’episodi de fa un parell de dies amb el Josep Costa pactant amb Ciudadanos per fer-li una mala jugada a Torrent (que ja he dit que no és sant de la meva devoció). Amb Ciudadanos!, com pot pactar amb aquesta gent nascuts per destruïrnos?, que s’han begut l’enteniment?, no se’n donen compte del que estan fent?.

Bé, si que se’n donen compte: treballen per a ELLS, per les seves cadires, pels seus privilegis, pels seus sous i per les futures portes giratòries que si es porten bé tard o d’hora els acolliran.

Ens els hem de treure tots del damunt, tots; és la única solució que tenim com a catalans i la única que té el nostre país.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s