AUTORITAT

Autoritat, una paraula força de moda en aquests moments; autoritat se’n pot ser, se’n pot tenir, i (bé o malament) es pot exercir, també es pot malbaratar i perdre-la tota per més càrrec, uniforme o títol que exhibeixis.

Vaig pensar en això en veure ahir imatges de la Policia Local em sembla que d’Esplugues del Llobregat i els Mossos multant gent que tot i fent esport havien traspassat la “frontera” entre el municipi de Barcelona i el d’Esplugues. Pel que van dir diverses d’aquestes persones (i no he vist/sentit cap desmentiment enlloc), els agents s’esperaven uns pocs metres més enllà de la línia de separació entre els dos municipis, línia no senyalitzada enlloc i després de identificar-los els multaven. Això, al meu modestíssim entendre és malbaratar l’autoritat fent-ne un mal ús i un abús, a més de tirar la imatge d’ambdós cossos per terra.

Aquests agents l’autoritat, a més d’exercir-la, se l’haurien guanyada davant dels ulls de tota aquella gent (i dels que vam veure la seva actuació per la TV) si els haguessin esperat uns quants metres abans de la línia fatídica i haguessin informat als esportistes tot obligant-los a fer mitja volta.

Força lamentable.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s