PROVES

Tothom tranquil, que ja estan fent les proves pel coronavirus a tots els futbolistes, que això de tenir el futbol parat no pot ser, que és un desastre que s’ha de solucionar com sigui; i als sanitaris?, a aquests es veu que no els ve d’un dia, al cap i a la fi només es juguen la vida cada dia cuidant a tots els que han caigut a les grapes del virus. Això és una vergonya i diu molt de la nostra societat. Ah!, i quan parlo de sanitaris vull dir des del primer metge fins a l’últim component dels serveis de neteja o de manteniment dels hospitals.

Suposo que algú em podrà dir que aquestes proves se les paguen ells, o les paguen els clubs, o la federació, o qui sigui; doncs mireu, se me’n refot qui ho pagui, però és una immoralitat, i si qui ho paga té tants diners, que pagui les proves als sanitaris.

Sabeu que després de més de dos mesos d’aquesta situació encara hi ha moltíssima gent treballant als hospitals als que ho se’ls ha fet encara cap prova?. Aquesta és la realitat i és una vergonya. Qui en sigui responsable que en prengui nota i m’és igual de quin color sigui i a quin costat de l’Ebre visqui.

Per cert, cal que en diguin “test”, “tests” o “testos”?; són proves, o anàlisis; que no tenim un idioma propi i prou ric?; em passa el mateix amb això com quan la gent sap que surto a córrer cada matí i em diu: “ah!, fas running?”, doncs no, jo corro!.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s