CONTENT… I EMPRENYAT

Estic content perquè després de l’aturada de 7 setmanes pel COVID19, dissabte dia 2 vaig poder començar de nou a córrer i després dels corresponents cruiximents, ahir diumenge dia 10 ja vaig poder córrer 17 Kmts., i encara que en un temps sensiblement pitjor del meu habitual, no em fa mal res i estic content per la progressiva recuperació del meu (modest) nivell.

Aquí s’acaben les alegries i ara ve l’emprenyada, i aquesta no és per altra cosa que pel comportament de la gent: com és normal a les hores permeses la gent surt, el que no és normal és que els que no fan esport d’una certa intensitat no portin mascareta, tampoc és normal que vagin en grups, ni és normal que es trobin grups i muntin “assemblees” tots amuntegats, ni és normal que et vegin venir i no facin ni el mínim gest d’apartar-se, ni que jo i d’altres haguem d’anar fent giragonses sense parar per evitar passar-los  a tocar. Ah!, i per on vaig és prou ample i jo procuro passar sempre per la meva dreta.

Si l’únic perjudicat amb la seva actitud fos jo, pensaria que són uns egoistes, però de perjudicats en poden ser també ells, i no ho puc entendre. No saben com està la situació?, no saben que hi ha gent que s’està morint?, no saben que senzillament apart de posar-me a mi en risc s’hi posen ells?.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s