PETARÀ

La bombolla de l’esport. Aquests darrers anys s’ha anat inflant la bombolla aquesta, i els esportistes d’elit han acabat guanyat xifres realment obscenes. Quan jo era jove, i d’això ja fa uns quants anys, deien que era lògic que un esportista guanyés més diners que una persona normal perquè la seva carrera era relativament curta (com si després no podessin treballar com qualsevol altre), però acceptem-ho.

Ara bé, en els darrers anys s’ha inflat fins a límits inimaginables i avui una figura diguem-ne mitjana-alta dels esports més professionalitzats pot arribar a cobrar centenars de milers d’euros… al dia!!!. Imaginem-nos un bon professional que guanyi cent mil euros l’any (tampoc en coneixem tants, eh que no?), doncs una figura d’aquestes pot guanyar en vuit o deu dies el que ell en tota la vida, i això no és normal.

Però és que si baixem uns quants esglaons veiem potser encara més la magnitud de la bombolla, fa un parell de dies llegia una polèmica en la que es va embrancar un futbolista de la lliga española molt més famós per les seves idees polítiques que per la seva qualitat, i allà ell mateix deia, portant-ho també a la mesura diària, que guanyava deu mil euros diaris!, o sigui que aquest que literalment no és ningú, guanya en menys d’un any el que pot guanyar el professional carregat de feina i responsabilitats (metge, professor, advocat, enginyer, arquitecte, etc.) en trenta.

Això és immoral. I ha de petar. I petarà!.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s