IDEES

Costarà que res torni a ser com era, i parlo de tot el que fa referència a llibertats. A l’estat español li agrada  tenir-nos tancats, muts, a la gàbia i controlats. I s’hi troba a gust. La pandèmia aquesta li ha vingut com anell al dit. I no té cap ganes de canviar la situació, amb estat d’alarma o sense. Només cal sentir o llegir les diferents informacions que venen dels polítics i caps policials.

Per tant, anem oblidant-nos per molt de temps de grans moviments de gent i de grans manifestacions; a més, anem amb molta cura de segons què diem i on ho diem; anem amb molta (més) cura amb tot allò que escrivim i on ho escrivim; i anem amb molta cura amb qui parlem i de què hi parlem, perquè tenen les antenes desplegades i ells estan disposats a lligar fins i tot el virus als desitjos de independència.

Entitats com l’ANC i Òmnium, impulsores de les grans mobilitzacions que hem fet, han estat molt de temps el gra al capdavall de l’esquena dels nostres polítics. Doncs bé, a la vista de que amb la “nova normalitat” ens podem anar oblidant de batre rècords d’assistència a “manis”, jo demano a tothom que vagi donant-li voltes al magí i si se li acut alguna idea que li sembli digne de proposar, que s’adreci a aquestes entitats (encara que malauradament fa un temps que Òmnium no sembla estar gaire per aquestes tasques) per veure de trobar entre tots noves maneres de continuar fent-nos sentir, de continuar sent el gra emprenyador que faci que els nostres polítics tornin a pensar en el país i no en el seient i que si convé jugar-se-la que se la juguin, i si no, que pleguin.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s