UN MÉS

Un suggeriment més del President Torra, l’enèsim, que l’ínclit ministro Illa després de refusar-lo directament, de que algú dels seus corifeus el rebregués i se’n fotés, serà adoptat ara després de “sesudas reflexiones” amb els seus tècnics. Em refereixo a l’obligatorietat de portar mascaretes a tots els espais públics que sembla ser que serà decretada d’un moment a l’altra.

I ara la (primera) pregunta del milió: quantes infeccions i per derivació quants morts s’haurien estalviat si tots aquests suggeriments haguessin estat adoptats en el moment en que els van ser fets?; quantes infeccions i per derivació quants morts ens hauríem estalviat a Catalunya si haguéssim aplicat directament aquestes mesures sense esperar el vist i plau dels manaires de Madrid?.

I ara la (segona) pregunta del milió: perquè no ho hem fet directament sense esperar cap vist i plau?; està clar que ni govern efectiu ni històries, front abaixat, orelles abaixades, mirada poruga, cua entre cames i obeint els amos.

Una darrera pregunta: algú hauria gosat acusar algú d’algun delicte?, s’ho haurien pogut permetre?. Conec fa molts anys aquella dita que diu que “de pagar tu a pagar jo…”, però en aquest cas, s’hauria hagut de provar, no?.

Tot plegat molt lamentable, i amb molt patiment i molts morts pel mig.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s