EL SÚMMUM

De la barra, de les penques, del menfotisme, de la dropada, de la manca de respecte per a unes institucions, per a una gent, per a un poble. Tot això i moltíssimes coses que qualificaria amb paraules molt més gruixudes és el que ha demostrat tenir aquella persona gris i desdibuixada, mancada de tota capacitat real, mancada de tot carisma, mancada de la més mínima empatia per als que tota la vida que li paguen el sou, és el que ha demostrat l’ex-president Montilla entrant en la nòmina d’una de les multinacionals que formen el nomenat “IBEX-35”.

I per si això no fos prou, com si no podés sobreviure amb el sou i altres prebendes d’ex-president!, al damunt tindrà els sants bemolls de “treballar” (perdoneu però les cometes m’han sortit de l’ànima) des del despatx oficial que, per ser el que és, li paguem entre tots i que entre unes i altres coses (lloguer, tres persones a la seva disposició, etc.) ens costa la minúcia d’uns 400.000€ cada any mentre aquest penques visqui.

Estic segur que en això no hi ha res il·legal, però per fer-ho s’ha de tenir “un fetge com una rajada”, que deien els vells del meu poble. Això no és riure’s de la gent, és fotre-se’n a la cara, és literalment pixar-se-li a sobre. Aquest paio és del partit aquell dels “100 años de honradez”, eh que si?. I la llengua viperina de l’Iceta no hi té res a dir a això?, i la senyora Granados?.

Per cert, tampoc he vist ni sentit gaires per no dir cap escarafall d’altres polítics, de cap color. Ja els està bé?, pensen que més val callar que potser un altra dia l’ocasió serà per a ells?.

Quina vergonya i quin fàstic tot plegat!!.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s