..I DIUEN QUE PLOU

La primera part de la frase és: “se’ns pixen a sobre…”. Això és el que ha fet la inefable consellera de Salut amb els sanitaris, i aquí hi van des del primer director d’hospital fins als serveis de neteja. Doncs si: se’ls pixa a sobre, i perdoneu per la grolleria.

Quan ho vaig sentir per la ràdio, m’havia perdut el context i no m’ho creia, fins que no ho vaig sentir per segona o tercera vegada no m’ho vaig començar a creure. Em semblava massa gros.

Quan encara no s’ha acabat la pandèmia, la consellera adjudica, a dit!, i per la misèria de disset milions d’euros, el servei de seguiment als infectats pel coronavirus a Ferrovial, empresa madrilenya paradigmàtica de l’Ibex-35, del que els “nostres polítics” (ho poso entre cometes perquè ja no sé de qui són aquests polítics), blasmen sempre que els ve a tomb. Gairebé simultàniament, deia a CatRàdio que “estaven estudiant” la retribució extra que donarien al personal sanitari per compensar-los (es pot?) per tot el que han fet i els riscos que han assumit.

He sentit veus més que autoritzades dient que això es podia fer directament pels CAP o altres serveis del Sistema de Salut català és de suposar que pel mateix cost o poc més del que ja té aquest sistema, o si hagués representat algun sobre-cost, almenys aniria a parar a aquest  col·lectiu tan exigit i maltractat.

Polítics “nostres”, col·loquialment parlant us dic: “poseu-vos les piles” perquè n’estem fins als nassos de les vostres giragonses, de les vostres paraules buides, dels vostres paperots, de les vostres indefinicions, de que no sabem per què treballeu encara que cada vegada estigui més clar que dubtosament ho feu per la independència, si continueu així us engegarem fora amb una bona coça als vostres culs tan acostumats a les confortables i ben pagades poltrones.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s