MONARQUIA O REPÚBLICA

República sens dubte, però república catalana i independent. Dic això perquè la monarquia española trontolla i al final, fins i tot els seus més acèrrims defensors l’hauran de deixar caure perquè no hi ha per on aguantar-la. Els arguments que aquests dies s’estan sentint en favor seu arran de la revelació de l’episodi del compte a Suïssa i els regals milionaris a les senyores mantingudes per l’emèrit són de vergonya aliena i no se’ls creuen ni els mateixos que els esgrimeixen.

Perquè dic tot això?, perquè els suposats republicans españols i especialment els catalans que també se’n confessen (republicans españols) intentaran convèncer-nos de que amb una españa republicana estarà tot solucionat, que seran molt bona gent i ens tractaran de meravella i serem com germans.

Tinguem-ho clar, quan hi ha Catalunya pel mig és ben bé igual que l’español que tenim al davant sigui d’esquerres, de dretes, monàrquic o republicà: ell considera Catalunya una propietat de la seva pàtria i està disposat al que sigui per no perdre-la. Per tant no fem cas dels cants de sirena que ens vindran en aquest sentit i que només pretendràn fer-nos baixar confiats els braços una vegada més i que perdem com a mínim una altra generació. Jo no sé si españa és “eterna”, el que sí que sé és que españa és “eternament igual” sigui monarquia o república.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s